Digitalt informasjonsmøte om videregående opplæring

Foto: Ronny Danielsen
Foto: Ronny Danielsen

Trøndelag fylkeskommune arrangerte et digitalt informasjonsmøte om videregående opplæring for elever og foresatte på 10. trinn 1. oktober 2024.

Dato og tid: 1. oktober kl 18

Lenke til opptak av sendingen følger nederst på siden.  

Møtet ble ledet av Randi Kristin Svarva og Marit Heggeriset. Randi Kristin er koordinator for karriereveiledning i skolen i Trøndelag. Marit jobber med fagopplæring og har lang erfaring med å jobbe med lærlinger, lærekandidater og lærebedrifter. Inger Lise Sortland var gjest i studio. Hun er karriereveileder ved Cissi Klein videregående skole i Trondheim. Det var mulighet for å stille spørsmål, en mulighet som mange benyttet seg av.

Informasjonsmøtet var ett av flere viktige møtepunkt med videregående opplæring for elever og foreldre/foresatte det siste året på ungdomsskolen. Målsettingen med informasjonsmøtet var å gi informasjon som er viktig for elever og foresatte i forbindelse med overgangen mellom ungdomsskolen og videregående opplæring.  

Det ble vist filminnslag fra Trøndelag og direktesending i studio om følgende tema: 

  • Yrkesfag
  • Studieforberedende
  • Å ta valg
  • Å være elev på videregående
  • Skole-hjem-samarbeid

Sendingen varte i ca 40 minutter.

Opptak av sendingen finner du her. Møtet starter fra 7 minutter og 10 sekunder ut i sendingen: Microsoft Virtual Events Powered by Teams

Sist oppdatert 03.10.2024