Tjenester

Karrieresenteret i Trøndelag tilbyr gratis karriereveiledning til voksne over 19 år som ikke har tilgang til karriereveiledning andre steder i fylket.

Karrieresenteret i Trøndelag, avdeling Trondheim

Vi er en del av karrieresenteret i Trøndelag som også har avdelinger på Namsos og Verdal. Før het vi Karriere Sør-Trøndelag. Foreløpig har vi to nettsider, men jobber med en ny. Denne nettsiden hører til avdelingen i Trondheim.

Kostnadsfri karriereveiledning

Vi tilbyr kostnadsfri karriereveiledning og kurs til voksne over 19 år som har behov for å diskutere karrierevalg og karrieremuligheter.

Du kan få veiledning på kontoret vårt i Trondheim eller på e-post, telefon eller via videosamtale. All timebestilling skjer via http://karrieresenteret.onlinebooq.net.

Har du et spørsmål om utdanning, arbeid eller dine muligheter kan du også sende en e-post til karriere@stfk.no, så vil en av våre veiledere svare deg.

Kompetanseutvikling

Vi tilbyr også kompetanseutvikling for veiledere i grunnskole, videregående skole, voksenopplæring og NAV. Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe deg/dere på din arbeidsplass, ta kontakt med en veileder Erla på erlgu@trondelagfylke.no/ 924 60 011 eller EliSiv på eliskj@trondelagfylke.no/ 905 95 311.

Skal du besøke oss, er det best å benytte bena, kollektivtransport eller sykkel. Vi holder til i Trondheimsporten: https://goo.gl/maps/GmLaThKK6iD2. Nærmeste buss-stopp er Valøyvegen og Bratsbergvegen. Når du kommer til bygget, bruk inngang 17 så finner du oss i 1.etasje like ved kantina.

www.facebook.com/karrieresortrondelag kan du chatte med oss, booke timer, melde deg på kursene våre, holde deg oppdatert på frister, nettressurser og alt som beveger seg innen karrierefeltet.

Lurer du på noe, ring 74174000 eller en av våre veiledere, eller send en e-post til karriere@stfk.no.

Sist oppdatert 24.10.2017