Tjenester

Karrieresenteret i Trøndelag tilbyr gratis karriereveiledning til voksne over 19 år som ikke har tilgang til karriereveiledning andre steder i fylket.

Karrieresenteret i Trøndelag, avdeling Trondheim

Vi er en del av karrieresenteret i Trøndelag som også har avdelinger på Namsos og Verdal. Før het vi Karriere Sør-Trøndelag. Foreløpig har vi to nettsider, men jobber med en ny. Denne nettsiden hører til avdelingen i Trondheim.

Kostnadsfri karriereveiledning

Vi tilbyr kostnadsfri karriereveiledning og kurs til voksne over 19 år som har behov for å diskutere karrierevalg og karrieremuligheter.

Du kan få veiledning på kontoret vårt i Trondheim eller på e-post, telefon eller via videosamtale. All timebestilling skjer via http://karrieresenteret.onlinebooq.net.

Har du et spørsmål om utdanning, arbeid eller dine muligheter kan du også sende en e-post til karriere@stfk.no, så vil en av våre veiledere svare deg.

Kompetanseutvikling

Vi tilbyr også kompetanseutvikling for veiledere i grunnskole, videregående skole, voksenopplæring og NAV. Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe deg/dere på din arbeidsplass, ta kontakt med Håkon Andreassen hakan@trondelagfylke.no/ 950 54 646.

Skal du besøke oss, er det best å benytte bena, kollektivtransport eller sykkel. Vi holder til i Våre Frues gate 1- 3 .

www.facebook.com/karrieresortrondelag kan du chatte med oss, booke timer, melde deg på kursene våre, holde deg oppdatert på frister, nettressurser og alt som beveger seg innen karrierefeltet.

Sist oppdatert 03.11.2022