Trafikksikkerhetsprisen

Bilde av mann som setter ut varseltrekant
Trafikksikkerhet kan være så mangt. Foto: Trøndelag fylkeskommune

Trøndelag fylkeskommune hedrer de som bidrar til økt trafikksikkerhet i Trøndelag. Nå trenger vi din hjelp til å finne kandidater til årets trafikksikkerhetspris.

Trafikksikkerhetsprisen deles ut av Trafikksikkerhetsutvalget i Trøndelag fylkeskommune og er en æresbevisning som markerer prisvinnerens målrettede innsats for bedre trafikksikkerhet i Trøndelag.

Tilbake for fullt

Siden midten av 1980-tallet har prisen blitt delt ut årlig. Sist prisen ble delt ut var i 2017. I år er imidlertid trafikksikkerhetsprisen tilbake for fullt. Årsaken til pausen skyldes blant annet utarbeidelse var felles statutter for nye Trøndelag etter sammenslåingen i 2018. I tillegg har covid19 ført til mindre aktivitet innen det frivillige trafikksikkerhets-arbeidet.
Prisen kan gis til en enkeltperson, forening, lag eller utvalg.

- Vi er på jakt etter kandidater som har lagt ned en ekstra innsats for å øke sikkerheten i trafikken, sier koordinator i trafikksikkerhetsutvalget Marianne Løvhaug Eklo.

Nominer innen 30. september

Prispengene er på 30 000 kroner for en enkeltperson, eller 50 000 kroner dersom et lag, en forening eller et utvalg vinner prisen.

Hver nominasjon krever en god begrunnelse på hvorfor akkurat denne kandidaten er aktuell til prisen.

Nominer din kandidat her 

Nominasjonsfrist: 30. september 2021.
Utdelingen av prisen skjer under Fylkestinget som avholdes 15.- 16. desember 2021.


Kontaktperson:
Roger Dalsaune
Rådgiver
Seksjon vegforvaltning
Send epost
74 17 85 91

 

Sist oppdatert 08.09.2021