Et samlet Aqua Trøndelag

Mange mennesker står samlet på åpning av Trøndelagsstanden på Aqua Nor 2019. Fylkesordfører Tore O. Sandvik holder tale. Foto: Ove Magne Ribsskog
GODT BESØKT STAND: åpning av Trøndelagsstanden på Aqua Nor 2019. Foto: Ove Magne Ribsskog

For 17. år på rad stod Trønderske aktører innen marin sektor på stand sammen under Aqua Nor-messen.

Med både lokale, nasjonale og internasjonale utstillere, samt ledende oppdrettsteknologi er Aqua Nor et av havbruksnæringens viktigste møtested.

I det nyoppussede messeområdet på Trondheim Spektrum stod Trønderske aktører samlet på standen Aqua Trøndelag. Interessen for å stå sammen i et felles partnerskap har økt, og det var venteliste for å delta.

Standen ble offisielt åpnet av fylkesordfører Tore O. Sandvik og leder i hovedutvalg for næring Terje Sørvik. Aqua Nor kan fortelle om over 28 000 besøkende fra 74 land – en imponerende rekord.

Gjennom hele uka serverte Oi! Trøndersk Mat & Drikke, med god hjelp av Thomas Borgan fra Kraft Bodega, nydelig Trøndersk sjømat av blåskjell fra Fosen, krabbe fra Hitra og laks fra Frøya – for å nevne noen. 

Tilbakemeldingene fra underutstillerne på standen var gode og både arrangører og utstillere var godt fornøyd med et vellykket arrangement. Aqua Nor viste seg nok en gang som en viktig møteplass for det marine Trøndelag, og en god arena for faglig påfyll og fremtidsrettede diskusjoner.