Ung kultur kick-off i Levanger

Fredag blir det konsert med Vad3r, og på lørdag kan du bli med på hip hop- workshop med Hulda Vestvik  i Huldance. 
Foto: Vad3r og huldance.no)
Fredag blir det konsert med Vad3r, og på lørdag kan du bli med på hip hop- workshop med Hulda Vestvik i Huldance. Foto: Vad3r og huldance.no)

3. - 4. desember kan ungdommer fra hele fylket delta på mange spennende og morsomme aktiviteter på Ung kultur kick-off i Levanger.

På fredag kan ungdommene oppleve konsert med Vad3r, en fremadstormende hiphop- artist fra Trondheim.  På lørdag fortsetter ung kultur kick-off med masse ulike aktiviteter for ungdom mellom 12 og 21 år. 

- Ung kultur kick-off er et eget kulturarrangement for ungdom på tvers av både kommunegrenser og aktiviteter. Ikke minst blir det mulig å stifte nye bekjentskaper og vennskap, forteller fylkeskontakt i UKM Anna Josefine Kvaløsæter. 

Blant aktivitetene er E-sport, som allerede har fått mange påmeldinger. 

- Her får de møte en av Norges beste i Rocket Leauge, Major.  Coaching og tips fra han er nok flere ute etter å dra nytte av. Kanskje kan de også utfordre han i en gamingduell? sier Tor Erik Munkvold, som også er fylkeskontakt i UKM.

FIlmproduksjon, kunst, samspill (musikk), låtskriving, hip hop med Hulda, Tik Tok, swingkurs og matlaging er noen av de andre aktivitetene som vil foregå i Levanger denne helga. 

- Vi ønsker å legge til rette for ei fin og sosial helg,  i tillegg til en mengde ulike aktiviteter. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å delta, forteller Anna Josefine Kvaløsæter.

Fortsatt ledige plasser 

Det er UKM Trøndelag og Levanger kommune som står for arrangementet,  og store deler av arrangementet vil foregå på Levanger ungdomsskole. Alt er gratis, og det er også mulig å overnatte.  Fristen for å melde seg på er førstekommende fredag, og påmeldinglink finner du her: UNG KULTUR KICK OFF TRØNDELAG - LEVANGER (pameldingssystem.no) 

Bakgrunn for prosjektet

I UKM- sammenheng er dette et helt nytt prosjekt og et resultat av at det har vært lite kulturmuligheter og samlinger på tvers for alle aldersgrupper. Tilbakemeldingene fra ungdommene er at de gjerne vil møtes på ordentlig. Ung kultur kick-off er en del av det utvidede begrepet av UKM – ung kultur møtes. Det er ikke et arrangement som  krever at du har deltatt på UKM tidligere, eller at du må delta på noe ved en senere anledning. Her handler det om å ha det fint sammen og at ung kultur kan møtes.

Levanger kommune har stilt lokaler til disposisjon , og arrangementsavdelingen i Levanger kommune gleder seg til å møte ungdommene og la dem få prøve mange ulike aktiviteter.

- Vi ønsker at ungdommene som kommer hit kan riste litt løs, få tid til å være sammen og gjøre noe gøy. Videre kan vi tilby lavterskelaktiviteter i Trønderhallen om man har lyst, og vi kan love at det i Levanger venter et storstilt vertsskap og ikke minst mange nye vennskap og bekjente,  avslutter Camillia Støre i Levanger kommune. 

Kontaktpersoner:

Tor Erik Munkvold
Rådgiver
74 17 50 98 934 54 949
Anna Josefine Kvaløsæter
Rådgiver
74 17 50 39