User name:

UserExtensions.GetUsername()=

Airsens vant pitchekonkurranse

Under Trøndelagsmøtet konkurrerte seks gründerbedrifter i pitchekonkurranse, vinneren ble droneoperatøren Airsens fra Steinkjer.

Airsens er en RO3 droneoperatør som er spesialist på fotogrammetri og industriell oppmåling. Airsens holder til i Steinkjer, men tar oppdrag i hele landet. Firmaet tilbyr blant annet fotogrammetri og oppmåling, og inspeksjon. 

Her kan du lese mer om Airsens

Airsens konkurrerte med fem andre gründerbedrifter under årets Trøndelagsmøte. 

- Vi har valgt en vinner som har en foretningside som er skalerbar og som har et stort globalt marked. Produktet kan utgjøre en stor forskjell og som har stor betydning for kundene. Det er relevant på tvers av bransjer, og bruker kunstig intelligens som en viktig del av produktet, sier juryleder Jon Håvard Solum, Grong Sparebank.

 Foto: Thomas Jergel, Camerat. 

 Gründerne presenterte sitt produkt foran salen på Trøndelagsmøtet. Deretter var det publikum som stemte frem to som gikk til finalen. Av disse to bestemte juryen til slutt en vinner. 

-   Tusen hjertelig takk til alle som har stemt på oss, og tusen takk til juryen. Vi lover at dere vil høre mer om oss og produktet vårt framover i tid både i Norge og verden. Så følg med!  Sier Atilla Haugen i Airsens.

Vinneren fikk  50.000 fra Trøndelagsmøtet og Grong Sparebank.