European Region of Gastronomy – webinar

Webinar

Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune inviterer til webinar om European Region of Gastronomy torsdag 4. juni kl. 9-10.

Trondheim og Trøndelag har fått tittelen European Region of Gastronomy i 2022 gjennom organisasjonen IGCAT. Det gir oss en mulighet til å ta et steg framover og samordne de mange gode initiativene rundt mat.

Hva har vi, og hva vil vi framover? Hva skal matregionen være i framtida? Hvordan skal vi ta posisjon som en sterk matdestinasjon?

Trondheim og Trøndelag har disse hovedmålene (les hele søknaden her):

  1. Trondheim og Trøndelag skal samhandle godt for å bli en internasjonal ledende matregion.
  2. Trondheim og Trøndelag skal bli en kjent og anerkjent internasjonal matdestinasjon.
  3. Trondheim og Trøndelag skal øke verdiskapingen i den bærekraftige matproduksjonen gjennom å koble kunnskapsmiljøer og næringer.
  4. Trondheim og Trøndelag skal bli ledende i landet til å rekruttere til matproduksjon og reiseliv.

Nå går startskuddet, og vi håper du vil være med!

Delta via denne linken fra kl. 9 den 4. juni 2020.